Lees meer

Welkom in de webwinkel van GIOIA’s cadeau en feestartikelen.


In onze webwinkel kan je veel verschillende producten vinden zoals: cadeautjes en feestartikelen, heliumballonnen, cadeauballonnen, vlaggenlijn, ballonnen, speelgoed, snoepgoed, likorette, alcoholvrije drank, bonbons, chocolade, gepersonaliseerde producten zoals lolly’s, meringue, cadeauballonnen, verpakkingsmaterialen voor uitdeelcadeautjes, snoepverpakkingen en traktaties.

Onze webshop is zeer uitgebreid en nog steeds zijn wij aan het uitbreiden en vernieuwen. Snelle en betrouwbare service staat bij ons voorop. Klanten zijn altijd tevreden, wij staan graag voor jou klaar!

Bestellingen welke vandaag besteld zijn, verzenden wij vaak nog dezelfde dag. Bij ons kan je de bestelling ook ophalen en uiteraard betaal je dan geen verzendkosten. Heb je op korte termijn iets nodig neem contact met ons zelfs in het weekend staan wij graag voor je klaar.

Neem eens een kijkje op onze webshop of volg ons op facebook en Instagram.

Tenslotte is het pas feest als je bij GIOIA's ben geweest!

Overzicht nieuwe artikelen!


Een overzicht van onze meest bestelde artikelen!


Lees meer

Geef een ballon cadeau!Elke balloncreatie die wij maken is uniek. Samen met jou bespreken wij de wensen. Welke kleur, gevuld met helium of met lucht, voor wie de ballon is en wat voor gelegenheid. Wij maken de balloncreatie met liefde. Zodra de ballon klaar is zullen wij contact opnemen om de ballon op te komen halen. 

Helaas verzenden wij geen balloncreaties. 

Bent u op zoek naar een balloncreatie neem dan contact op met info@gioiascadeau.nl

Heerlijke (Biologische) thee speciaal voor jou!

Lees meer
In onze website verkopen wij heerlijke theeën. Bloemen thee, kruiden thee, bloeiende thee, strandthee, liefdesthee, trollenthee, knuffelthee, Bai mu dan thee, Herfstmelange, Heksenthee neem eens een kijkje . Wij hebben leuke accessoires om thee te zetten zoals een theepot, theelichtje en thee ei. Uniek is onze bloeiende thee, de thee bloeit als het in aanraking komt met het water.  Een bloemenboeket komt tot leven. Geniet van een kopje thee alleen of met elkaar.