Bakproducten


Elk bakproces begint natuurlijk met de basis. Je begint aan een baksel met een eindresultaat. Er bestaat nooit hetzelfde baksel van wat jij heb gemaakt dus is het lekker, mooi en uniek. 
Zelf ben ik helemaal gek van bakken. Koekjes, taarten en meringues.
Onze meringues is een uniek product. Waarom...? Wij personaliseren elke meringue met teksten, plaatjes of foto's. Ik heb al vele creaties mogen maken voor: Antje Monteiro(musicalster) toen ze tante werd, voor Jills party van de Avro, IC Paris die een heropening hadden van een filiaal, juf en meesterbedankjes, babyshower, gender reveal party, verjaardag, themafeesten ed.  

Meringue kan je vinden in de Categorie Merken en dan bij GIOIA's handmade.  Heb je een feest en wil je leuke cupcakes uitdelen die toch net even wat anders zijn door het te personaliseren? Met onze foodprinter maken wij de mooiste eetbare prints. Icing suikerschildjes die je op een taart, cupcake, donut kan doen. En jou eigen unieke creaties is klaar. 

Inmiddels ben ik begonnen om van mijn hobby jou hobby te maken. De Categorie Bakproducten zal gevuld gaan worden zodat jij jou eigen baksel snel kan gaan maken. Heb je een vraag bel of mail mij ik denk graag met jou mee. 
Heel veel succes liefs Marjolein.