Beste klant,

We willen je graag op de hoogte brengen van een tijdelijke verandering in onze leveringsvoorwaarden. Door onvoorziene medische omstandigheden kunnen bestellingen mogelijk enkele dagen vertraagd zijn.

Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat deze vertraging tot een minimum beperkt wordt en onze hoge service standaarden te handhaven. We waarderen je begrip in deze unieke situatie.

We streven ernaar om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden en de impact op jouw winkelervaring zo veel mogelijk te beperken.

Dank je wel voor je geduld en begrip tijdens deze periode. We waarderen je als klant enorm en kijken ernaar uit om je weer snel van dienst te zijn.

Team Gioiascadeau.nl

Dranken

Wat is er niet lekkerder dan een heerlijke kop thee. Bent u ook op zoek naar eens iets anders dan de standaard soorten thee. Wij hebben een uitgebreid assortiment theeën. Van de heerlijke liefdesthee tot de lekkerste biologische theesoorten. Ook hebben wij leuke cadeauverpakkingen om een andere thee liefhebben eens te verwennen. Bent u op zoek naar een leuk cadeau pakket, stuur ons dan een mail naar info@gioiascadeau.nl dan denken wij graag met u mee. Kan u niet wachtten om deze heerlijke thee te proeven , dan is er de mogelijkheid om de bestelling bij ons op te komen halen. 

Het enige wat ik nog kwijt wil over onze thee is:  GENIET, MAAR DRINK NIET MET MATE!!