Beste klant,

We willen je graag op de hoogte brengen van een tijdelijke verandering in onze leveringsvoorwaarden. Door onvoorziene medische omstandigheden kunnen bestellingen mogelijk enkele dagen vertraagd zijn.

Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat deze vertraging tot een minimum beperkt wordt en onze hoge service standaarden te handhaven. We waarderen je begrip in deze unieke situatie.

We streven ernaar om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden en de impact op jouw winkelervaring zo veel mogelijk te beperken.

Dank je wel voor je geduld en begrip tijdens deze periode. We waarderen je als klant enorm en kijken ernaar uit om je weer snel van dienst te zijn.

Team Gioiascadeau.nl

Filters weergeven

Ballon cadeau

Een ballon kan je voor elke gelegenheid krijgen maar ook geven. Met veel liefde maak ik iedere creatie naar wens. Al vele mensen hebben wij blij mogen maken en elke ballon is uniek.  Dankbaar ben ik als ik met de wensen van de klant aan de slag mag gaan. Het eindresultaat is altijd verrassend.

We hebben ballonnen waarbij wij een cadeautje kunnen verpakken. Een speciale stuffer machine zuigt de ballon vacuüm waardoor de hals ongeveer 10cm groot word en daarin kunnen wij dan het cadeautje/geld in doen. Te leuk om te geven. Helaas is het zo dat wij geen ballon-cadeau kunnen verzenden. Dit is te veel risico tijdens transport dat het kapot kan gaan. Maar bij ons kunnen ze wel worden opgehaald. Wij zijn een webwinkel maar afhalen is dus geen probleem. Neem wel eerst contact met ons op om een afspraak te maken: info@gioiascadeau.nl

Ballonnen box, deze kan je vullen met ballonnen naar eigen wens. Totaal zijn het vier boxen van elk 30x30cm. Je kan ze stapelen eventueel ledverlichting erin doen en je heb je eigen creatie. Bijgeleverd zijn de letters Baby en Love. Handig is dat je ze op kan vouwen en kan je ze de volgende keer weer gebruiken.