Traktatiehand om dag te zwaaien plexi JUNI WEER LEVERBAAR!!

Traktatiehand om dag te zwaaien plexi JUNI WEER LEVERBAAR!!
Afbeelding 2
Afbeelding 3
Afbeelding 4
€ 0,75 (Incl. BTW)


Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen
Voorraadstatus:
Geen voorraad
Levertijd:
1 tot 2 werkdagen
Verzendkosten NL:
5,95
Artikelnummer:
3207396
Beoordeling:
Omschrijving
Reviews

Plexi Handje Snoepjeshouder - Een creatieve en zoete manier om 'tot ziens' te zeggen

Zeg gedag op de zoetste manier mogelijk met onze Plexi Handje Snoepjeshouder! Dit unieke product, met een formaat van 7 cm, is perfect voor elke mijlpaal die een afscheid met zich meebrengt, zoals de overgang van kleuterschool naar basisschool.

Gemaakt van helder, duurzaam plexiglas in de vorm van een zwaaiende hand, kan deze houder gevuld worden met snoepjes of een andere traktatie van jouw keuze. Het doorzichtige materiaal geeft de inhoud weer, waardoor een kleurrijk en aantrekkelijk aandenken ontstaat dat gegarandeerd een glimlach op ieders gezicht tovert. Aan het handje zit een opening om hier een touwtje doorheen te doen zodat je het handje ook als ketting kan dragen. 

Om het nog persoonlijker te maken, kan je de Plexi Handje Snoepjeshouder vergezellen met een kaartje met een afscheidstekst, zoals: "Ik zwaai gedag omdat ik naar de basisschool ga!" Dit zorgt voor een blijvende herinnering aan dit bijzondere moment.

Of je nu een ouder bent die een originele manier zoekt om dit belangrijke moment in het leven van je kind te vieren, of een leraar die een unieke traktatie wil geven aan je afscheidnemende studenten, het Plexi Handje Snoepjeshouder is een onvergetelijk geschenk dat zowel zoet als symbolisch is. Bestel vandaag nog jouw Plexi Handje Snoepjeshouder en maak van elk afscheid een zoete herinnering!

Review toevoegen: