Filters weergeven

Gezonde Kant-en-Klare Traktatie


 

Gezonde Traktatiezakjes: Paw Patrol & Peppa Big Plezier!

Trakteer de kleine fans op een gezonde en vrolijke verrassing met onze Paw Patrol en Peppa Big traktatiezakjes. Elk zakje is een feestje op zich, gevuld met snoepjes van 98% fruit, zonder lactose, gelatine, of toegevoegde suikers. Perfect voor een verantwoorde keuze tijdens elk verjaardagsfeestje of speciale gelegenheid.

Paw Patrol: Vier met Stijl

Voor de Paw Patrol-enthousiastelingen: elk traktatiezakje is verpakt in een kleurrijke wikkel met het thema 'Hoera, ik ben jarig dus ik trakteer', versierd met regenboogkleuren en hondenpootafdrukken. Deze speciale zakjes bevatten niet alleen gezonde fruitige snoepjes maar ook een ratel voor muzikaal plezier en een feestelijke ballon, waardoor ze het ideale cadeau zijn voor elk Paw Patrol themafeest.

Peppa Big: Onvergetelijke Momenten

Maak de verjaardag extra speciaal met Peppa Big traktatiezakjes, speciaal samengesteld om de kleintjes te verrassen. Naast de gezonde fruitige snoepjes vind je in elk zakje een ratel en een kleurrijke ballon, perfect voor kinderfeestjes en schooltraktaties. De zakjes zijn gepersonaliseerd met vrolijke wikkels, compleet met 'Happy Birthday' en 'Hoera', aangepast aan de leeftijd van de jarige.

Het Perfecte Traktatiezakje

Onze traktatiezakjes zijn niet alleen een genot voor het oog maar ook een gezonde snackoptie, ideaal voor elke gelegenheid. Of het nu een Paw Patrol of Peppa Big fan betreft, elk zakje zorgt voor blije gezichten en een feestelijke stemming. Bestel nu en zorg voor een onvergetelijk en verantwoord feestje voor uw kind!