Het ontstaan van de website

GIOIA’s cadeau en feestartikelen is een jong bedrijf wat gestart is door Marjolein Gioia. Zij had de wens om een eigen bedrijf te starten. En in november 2016 is het werkelijkheid geworden.

Ik (Marjolein) ben heel creatief en van je hobby je werk maken is een wens die velen onder ons zullen hebben. Het geluk wat ik heb is dat mijn zoon mijn website heeft gemaakt. Dus dit maakte het allemaal veel makkelijker. Maar ineens is het dan zover. Mam werd er op een dag door me zoon gezegd, waarom ga je geen website beginnen? Dan kan je de producten die je zelf maakt gaan verkopen. Mam…… ik maak voor jou een website. Eigenlijk heb ik gelijk ja gezegd. We zijn ermee aan de slag gegaan. Maar wat een tijd heeft dit in beslag genomen. Inmiddels mag ik zeggen dat we een heel eind op weg zijn en ik erg tevreden bent. We hopen dat wij een ieder van dienst kunnen zijn.

Met mijn eigen creatie en leuke en vernieuwende bestaande producten hopen wij jullie met GIOIA’S cadeau en feestartikelen keer op keer te kunnen verassen. Wij werken met flexibele werktijden om u zoveel mogelijk (dus ook 's avonds en in het weekend) van dienst te kunnen zijn. De post bezorgt niet op zondag maar heb je onverwachts iets nodig neem gerust contact met ons op en wij doen ons best om jullie tegemoet te komen.

Ons motto is: G(geluk) I(in) O(ons) I(is) A(alles) GIOIA

Waarom GIOIA's cadeau en feestartikelen?

Wij houden ons voortdurend bezig met het zoeken en fabriceren van artikelen die deze webshop tot een unieke collectie maakt. Voornamelijk zijn dit feestartikelen, geschenken en cadeauartikelen aangezien dit de hobbie van Marjolein Gioia is. Vind u dat er iets ontbreekt, of heeft u een ander leuk idee voor de website? dan horen wij dit graag!