Filters weergeven

Gender Reveal bruisbal


 

Ontdek de Magie van Onze Gender Reveal Bruisballen

Verras je familie en vrienden met een unieke en spannende onthulling van het geslacht van je baby. In plaats van de traditionele methodes zoals taarten of ballonnen, bieden onze speciaal ontworpen bruisballen een memorabele ervaring die het hart van iedereen zal veroveren. Verborgen in een laag van betoverend wit, lost elke bruisbal op in water om een levendige blauwe of roze kleur te onthullen, perfect om het geslacht van je toekomstige wonder aan te kondigen.

Hoe Werkt Het?

Onze Gender Reveal Bruisballen zijn eenvoudig in gebruik. Plaats de bruisbal in water en zie hoe het een spectaculaire kleur vrijgeeft. Als uniek aandenken kan het gekleurde water in een klein flesje bewaard worden, waardoor je een blijvende herinnering hebt aan dit bijzondere moment. Elke bruisbal wordt geleverd met een schattig kaartje en een klein souvenirtje, wat de ervaring nog persoonlijker maakt.

Personaliseer Jouw Onthulling

Maak jouw gender reveal nog specialer. Als je twee bruisballen bestelt, wordt elke bruisbal verpakt in een zakje met een lintje in de kleur van de kleurstof om duidelijk aan te geven welke kleur in elk zakje zit. Bij de bestelling van slechts één bruisbal wordt deze ook in een zakje verpakt, maar zonder gekleurd lintje, om de verrassing tot het laatste moment te bewaren. Laat ons het geslacht van de baby weten of houd het geheim door informatie door een derde partij te laten versturen.

Dubbele Verrassingsoptie

Voeg een extra laag van spanning toe met de dubbele verrassingsoptie. Onze bruisballen, gemaakt van natuurlijke zouten en etherische oliën, zorgen voor een veilige en magische reactie in zowel warm als koud water. Warm water zorgt voor een snellere onthulling, terwijl koud water de spanning iets langer vasthoudt.

Een Blijvende Herinnering

Naast het creëren van een onvergetelijk onthullingsmoment, bieden onze Gender Reveal Bruisballen een unieke manier om deze speciale dag te herinneren. Door het gekleurde water in een flesje te bewaren, houd je een fysieke herinnering aan de dag waarop je het geslacht van je baby met de wereld deelde.

Beleef het Plezier en de Magie

Onze Gender Reveal Bruisballen staan garant voor een originele onthulling en creëren een liefdevolle herinnering voor altijd. Bekijk ons YouTube-filmpje voor een volledige uitleg van het product en bereid je voor op een onvergetelijk moment.