Filters weergeven

Likorette


 

Welkom in onze verleidelijke wereld van Licorette en likeuren! Onze uitgebreide selectie belooft een ware smaakervaring, zorgvuldig samengesteld om hetzelfde volle aroma als traditionele likeuren te bieden, maar met een zachtere afdronk en een lager alcoholpercentage van minder dan 15%.

Elke bestelling wordt mooi verpakt, zodat het altijd een feestje is om te geven of te ontvangen. We streven ernaar om niet alleen heerlijke dranken te leveren, maar ook een glimlach op je gezicht te toveren wanneer je je pakket opent.

Onze unieke selectie van likeuren is geïnspireerd op klassieke fruit en snoepsmaken. Proef de nostalgie met onze Speckie likeur, een ode aan de bekende spekken snoepjes, of ga voor de Opkickertje likeur, met de verrukkelijke smaak van de geliefde kikker snoepjes. En laat onze Krijtje likeur je herinneren aan de kenmerkende smaak van het krijt dropje.

Onze Licorette-collectie biedt een breed scala aan smaken, van kersen en kaneel tot rumbonen, appel ed. Probeer ook onze marsepein Licorette, een eerbetoon aan deze traditionele lekkernij, of de unieke Lief en Leed Licorette die de decadente smaak van chocolade combineert met de zoetheid van aardbeien en een vleugje bittere amandelen. Haags Hopje brengt de nostalgische smaak van koffie en karamel samen in een delicate likeur, terwijl Als een Engeltje je trakteert op een hemels zoete ervaring.

Duik in de wereld van Licorette en likeuren en ontdek de rijke, maar zachte smaken die we te bieden hebben. Of je nu op zoek bent naar iets nieuws om te proberen, of een terugkeer wilt naar je oude favorieten, onze collectie heeft iets voor iedereen. Ontdek vandaag nog je nieuwe favoriete drankje en laat ons het feestje naar jou toe brengen!