Blog

Valentijn
Valentijn
Oorlog in snoepjesland
Oorlog in snoepjesland

Oorlog in snoepjesland.  We krijgen steeds meer te maken met het niet kunnen leveren van producten of moeilijk aan zoetwaren te kunnen komen.

Dit komt doordat de grondstoffen die voor snoepjes moet worden gebruik niet leverbaar zijn. Ook zijn er een aantal snoepjes of zoetwaren helemaal uit de handel gehaald. Zoals Manna het ouderwetse snoepgoed gepofte rijs met een suikerlaagje. Gekleurde manna is nog wel te krijgen maar Manna in de kleur blauw of Manna in de kleur roze worden niet meer geproduceerd.

Heel jammer, zeker voor feesten zoals geboortes, kraamfeest, Gender revealfeest of als traktatie.

Oorlog in snoepjesland geld ook voor de spekbollen. Spekbollen in diverse kleuren zijn op dit moment niet leverbaar. Van spekbollen kon je zo een leuke traktaties maken, en voor elk themafeest was er wel een leuke kleur. Spekbollen in de kleuren roze, blauw, paars, geel, oranje, groen, zwart en wit waren te verkrijgen. Wat we nu aan spekbollen in de webshop hebben is het laatste en ook de spekbollen zijn op dit moment niet te verkrijgen.

Wij zijn zeker al op zoek naar oplossingen en hopen voor het snoep wat op dit moment niet te verkrijgen is snel een alternatief voor te kunnen zoeken.

Feestartikelen en cadeautjes
Feestartikelen en cadeautjes
Ben je op zoek naar leuke cadeautjes of feestartikelen? Een kraamcadeautje, iets voor de meester of juf, een kinderfeestje of iets voor je gender reveal party? Dan ben je bij Gioia’s aan het goede adres!
Status mondkapjes
Status mondkapjes

Waarom mondkapjes?
In deze tijd waar de onzekerheid overheerst en er een tekort aan mondkapjes is, kreeg ik het idee om mondkapjes te maken. Een heel goed initiatief denken wij, voor mensen die ze niet zelf kunnen maken. Alle bescherming is welkom en waarom dan niet met een leuke kleur of opdruk voor volwassen en kind.

Draag mondkapjes!
Draag mondkapjes!
Oproep aan iedereen: doe vanaf nu mondkapjes op. Hoezo? De overheid heeft ons toch indringend geadviseerd geen mondkapjes te dragen? Klopt. Dat advies kwam voort uit de ervaringen binnen de zorgsector. Medewerkers moeten 100 procent tegen infectie worden beschermd bij het werken met coronapatiënten en dat kan niet zonder hoge kwaliteit mondkapjes met uitgebreide procedures.
Mondkapjes/mondmaskers
Mondkapjes/mondmaskers
Het begin van GIOIA's cadeau en feestartikelen
Het begin van GIOIA's cadeau en feestartikelen

Mijn eerste blog
Mijn eerste blog
Ben je op zoek naar iets origineels om cadeau te geven of geef je een feestje en wil je die leuk aankleden? Zoek dan niet verder! Je bent bij mij aan het juiste adres!
Nieuwsbrief GIOIA's cadeau en feestartikelen 3 jaar
Nieuwsbrief GIOIA's cadeau en feestartikelen 3 jaar