Blog

Feestartikelen en cadeautjes
Ben je op zoek naar leuke cadeautjes of feestartikelen? Een kraamcadeautje, iets voor de meester of juf, een kinderfeestje of iets voor je gender reveal party? Dan ben je bij Gioia’s aan het goede adres!
Status mondkapjes

Waarom mondkapjes?
In deze tijd waar de onzekerheid overheerst en er een tekort aan mondkapjes is, kreeg ik het idee om mondkapjes te maken. Een heel goed initiatief denken wij, voor mensen die ze niet zelf kunnen maken. Alle bescherming is welkom en waarom dan niet met een leuke kleur of opdruk voor volwassen en kind.

Draag mondkapjes!
Oproep aan iedereen: doe vanaf nu mondkapjes op. Hoezo? De overheid heeft ons toch indringend geadviseerd geen mondkapjes te dragen? Klopt. Dat advies kwam voort uit de ervaringen binnen de zorgsector. Medewerkers moeten 100 procent tegen infectie worden beschermd bij het werken met coronapatiënten en dat kan niet zonder hoge kwaliteit mondkapjes met uitgebreide procedures.
Mondkapjes/mondmaskers
Het begin van GIOIA's cadeau en feestartikelen

Mijn eerste blog
Ben je op zoek naar iets origineels om cadeau te geven of geef je een feestje en wil je die leuk aankleden? Zoek dan niet verder! Je bent bij mij aan het juiste adres!
Nieuwsbrief GIOIA's cadeau en feestartikelen 3 jaar