Oorlog in snoepjesland

Oorlog in snoepjesland

De strijd in snoepjesland: We ervaren steeds vaker dat bepaalde producten niet leverbaar zijn of dat het lastig is om zoetwaren te verkrijgen. Dit komt doordat de grondstoffen voor snoepjes momenteel schaars zijn. Bovendien zijn sommige snoepjes of zoetwaren volledig uit de handel gehaald, zoals het ouderwetse Manna - gepofte rijst met een suikerlaagje. Gekleurde Manna is nog wel beschikbaar, maar de blauwe en roze varianten worden niet meer geproduceerd.

Dit is erg jammer, vooral voor feestelijke gelegenheden zoals geboortes, kraamfeesten, gender reveal-feesten of traktaties. De situatie in snoepjesland treft ook de spekbollen: op dit moment zijn spekbollen in diverse kleuren niet leverbaar. Spekbollen waren ideaal voor het maken van leuke traktaties en pasten bij elk themafeest. Ze waren verkrijgbaar in kleuren zoals roze, blauw, paars, geel, oranje, groen, zwart en wit. De huidige voorraad spekbollen in onze webshop is het laatste wat we hebben, aangezien ook deze momenteel niet te verkrijgen zijn.

We zijn actief op zoek naar oplossingen en hopen snel alternatieven te vinden voor de snoepjes die momenteel niet verkrijgbaar zijn.