Mijn eerste blog

Mijn eerste blog
Welkom bij GIOIA's Cadeau en feestartikelen!


Ben je op zoek naar iets origineels om cadeau te geven of geef je een feestje en wil je die leuk aankleden? Zoek dan niet verder! Je bent bij mij aan het juiste adres! 

GIOIA?


Gioia is een niet veel voorkomende naam.. spreek uit als “Tjieoja”;-). Allereerst is het mijn achternaam en in het Italiaans betekent” Gioia” “Vreugde”. En juíst dat woord is voor mij een rode draad in mijn leven. Ik ben gelukkig als ik mijn klanten kan helpen aan een origineel cadeau, het aankleden van een feest, traktaties en nog zo veel meer… maar daar kom ik zo op terug.  Die vreugde heb ik samengevat in ons motto:

Geluk In Ons Is Alles”

Door jouw aanvraag word ik gelukkig en kan ik de ontvanger van bijvoorbeeld de Gioia’s handmade ook blij maken.. en dan is de cirkel rond…

Een cadeaubon of een cadeau uit de winkel is natuurlijk makkelijk, maar wil je iemand écht iets bijzonders geven? Kijk dan vooral even bij mijn productgroepen. Heb je een idee maar zie je het niet op de website staan? Bel of mail mij en dan kijk ik wat ik kan betekenen. Niet alles wat ik al gedaan heb, staat namelijk op de website.

Wij houden ons voortdurend bezig met het zoeken en maken van artikelen die deze webshop tot een website met unieke collectie maakt. 

Vind je dat er iets ontbreekt, of heb je een ander leuk idee voor de website? Dan horen wij dit graag! 

Met vriendelijke groet,

Marjolein Gioia

GIOIA’s Cadeau en feestartikelen 

Tel:. 0641367084

Mail: marjolein@gioiascadeau.nl

Website: www.gioiascadeau.nl