Het begin van GIOIA's cadeau en feestartikelen

Het begin van GIOIA

In mijn eerste blog (https://www.gioiascadeau.nl/blog/7/Mijn-eerste-blog) heette ik jou al welkom op onze webshop en vertelde ik je al waar onze naam nou eigenlijk vandaan kwam. In deze blog wil ik meer vertellen over mijn hobby… Mijn hobby’s zijn namelijk de basis geweest om GIOIA’s cadeau op te richten.

Als eerst ben ik begonnen met het maken en verkopen van:

- gekleurde hartjessuikerklontjes

 (https://www.gioiascadeau.nl/search.php?q=hartjessuiker)


 

 

- keycords met verschillende prints zoals: vlinders, autos, dieren, Disney, ballerina’s, Prinsessen en nog veel meer.

- van deze leuke bedrukte linten maak ik ook de Baby Buddy. De Baby Buddy is een handig hulpmiddel welke voorkomt dat je kindje zijn/haar knuffel verliest. Hoe vaak hebben wij niet te horen gekregen of een artikel nog te bestellen is, omdat er een knuffel of speeltje is zoek geraakt. Hier hebben wij bij GIOIA's cadeau en feestartikelen iets voor ontworpen. Deze zeer handige Baby Buddy kunt u voor vele doeleinden gebruiken. Het is een stevig bedrukt lint dat je ergens om heen kan binden door middel van drukknopen, bijvoorbeeld aan de wagen of een stoel. Aan het andere einde, kan je een knuffeltje of speeltje vastmaken. Zo voorkomt je dat jou kindje, het knuffeltje of speeltje kan verliezen of op de grond laat vallen.

https://www.gioiascadeau.nl/search.php?q=baby+buddy

 

 

Steeds vaker kreeg ik de vraag of ik een leuk kraamcadeau of iets bijzonders voor een verjaardag, themafeest, Gender Reveal feest, geboorte, bruiloft e.d. kon maken. Ook.. kwam ik er achter dat ik het erg leuk vind, om steeds weer nieuwe producten te ontwikkelen.. en te verkopen ;-). Bekijk via deze link de “GIOIA’s handmade” artikelen https://www.gioiascadeau.nl/merken/48-GIOIAs-handmade/ om te zien wat voor originele handgemaakte artikelen ik maak.

Maar.. met alleen mijn eigen creaties kon ik mijn webshop niet voldoende vullen, daarom ben ik op zoek gegaan naar bestaande producten die leuk zijn om als cadeau te geven. Het merk Little Dutch belde mij op met de vraag of ik hun ontzettend schattige baby, peuterspeelgoed en verzorgingslijn wilde verkopen. Ja.. natuurlijk wilde ik dat! Ook de merken LIEF! Lifestyle, Tiamo, Soft Touch, ZIP ZAP, Nenuco heb ik aan mijn collectie toe kunnen voegen. En.. wist je al dat we ook het ontzettend leuke merk “Souza for kids” in de collectie hebben? Mooi, goed en nét wat anders dan al het standaard assortiment “verkleedkleding”.

Natuurlijk ben ik nog steeds op zoek naar leuke items voor mijn webshop.. Mis je iets, of heb je een idee? Laat het mij het dan weten!

Liefs,

 

Marjolein