Lego traktatie kubus kleur wit prijs per stuk

Lego traktatie kubus kleur wit prijs per stuk
Afbeelding 2
Afbeelding 3
Afbeelding 4
Afbeelding 5
Afbeelding 6
Afbeelding 7
Afbeelding 8
€ 0,99 (Incl. BTW)


Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen
Voorraadstatus:
Geen voorraad
Levertijd:
1 tot 2 werkdagen
Verzendkosten NL:
5,95
Artikelnummer:
2212173
Beoordeling:
Omschrijving
Reviews

Plexi Lego Kubus - Speels, kleurrijk en naar wens te vullen

Voeg een vleugje speelse creativiteit toe aan elke gelegenheid met onze Plexi Lego Kubus! Deze unieke houder, die je naar wens kunt vullen, is perfect voor kinderverjaardagen, traktaties op school of elk evenement waar een beetje kleur en plezier welkom zijn.

Elke Plexi Lego Kubus, met afmetingen van 5x5x5,5 cm, is gemaakt van helder, duurzaam plexiglas met een opvallende witte deksel. Hierdoor kun je niet alleen de inhoud, zoals vrolijke legosnoepjes of andere traktaties, prachtig weergeven, maar ook combineren en bouwen met de kubussen net als echte legoblokken!

Deze fascinerende houders geven niet alleen een kleurrijke traktatie, maar stimuleren ook de creativiteit en verbeelding. Of ze nu gevuld zijn met snoep, of gebruikt worden om fantastische structuren te bouwen, deze Lego Kubussen brengen zeker een lach op ieders gezicht.

Of je nu een ouder bent die op zoek is naar een unieke traktatie, een leraar die een creatieve beloning zoekt voor de klas, of gewoon een Lego-liefhebber, de Plexi Lego Kubus is een vrolijke en interactieve keuze. Bestel vandaag nog jouw Plexi Lego Kubus en bouw aan een feest vol plezier en fantasie!

Review toevoegen: