Kus Door de Brievenbus Stickers - Voeg Een Speelse Toets Toe aan Je Post, Set van 5 stuks, Ø 40mm

Kus Door de Brievenbus Stickers - Voeg Een Speelse Toets Toe aan Je Post, Set van 5 stuks, Ø 40mm
Afbeelding 2
€ 0,75 (Incl. BTW)


Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen
Voorraadstatus:
Geen voorraad
Levertijd:
1 tot 2 werkdagen
Verzendkosten NL:
4,95
Artikelnummer:
2202603
Beoordeling:
Omschrijving
Reviews

"Kus Door de Brievenbus" Stickers: Voeg Een Speelse Toets Toe aan Je Post

Maak het versturen van brieven en brievenbuspakketjes nog leuker met onze charmante "Kus door de brievenbus" stickers. Deze stickers zijn perfect om een glimlach te toveren op het gezicht van de ontvanger en om je post een speelse en vrolijke uitstraling te geven. Verpakt in een set van 5 stuks met een diameter van 40mm, zijn ze ideaal voor het versieren van al je verzendingen.

Een Vrolijke Groet Met Elke Bezorging

Of je nu een kaart stuurt naar een vriend, een brief naar familie, of een klein cadeautje in een brievenbuspakketje verstuurt, deze stickers voegen een speelse en vrolijke noot toe aan elke zending. De boodschap "Kus door de brievenbus" zorgt voor een glimlach bij de ontvanger nog voordat ze de envelop openen.

Geschikt Voor Alle Soorten Post

Of het nu gaat om persoonlijke correspondentie, zakelijke post of cadeautjes, deze stickers zijn geschikt voor alle soorten post. Ze zijn een leuke en creatieve manier om je post te personaliseren en om je liefde en genegenheid over te brengen, zelfs op afstand.

Eenvoudig Te Gebruiken

Met een zelfklevende achterkant zijn deze stickers eenvoudig aan te brengen op enveloppen, pakketjes, kaarten en meer. Voeg ze toe aan je post voordat je het verstuurt en laat de ontvanger weten dat er een warme kus door hun brievenbus komt.

Een Leuke Toevoeging Aan Elke Zending

Of je nu een klein gebaar maakt of een belangrijke boodschap overbrengt, deze stickers maken van elke zending een feestelijke gelegenheid. Maak je post nog leuker met onze "Kus door de brievenbus" stickers en breng een glimlach bij de ontvanger, waar ter wereld ze zich ook bevinden.

Review toevoegen: